OM/ Den Gode By arbejder for at gøre det lettere at gøre en forskel i vores byer.
 
Vi tror på at alle ønsker at gøre sit bedste, men ofte mangler overblikket eller en hjælpende hånd for at komme igang med projekter eller virksomheder, der gør en forskel.
Ved at samle, alle der ønsker at bidrage til vores byer i et online fællesskab og ved at etablere lokale arbejdsfællesskaber er det hensigten at skabe den bedste ramme for lokal kreativitet og samskabelse mellem borgere, virksomheder og offentlige instanser mm.
ONLINE/ Det online fællesskab er blevet til med finansiering fra Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen, som del af Rapporten - Midlertidighed i byudviklingen
OFFLINE/ Det første lokale fællesskab vil være i Aarhus Kommunes kommende kontorfællesskab i Gellerup. Da dette er den første lokalafdeling af Den Gode By vil der her blive afprøvet forskellige metoder for at understøtte lokale projekter der gør byen bedre. 

Hvem står bag/ 

CHRISTIAN FUMZ

Christian Fumz har siden 2006 arbejdet med at starte midlertidige rammer op der har  kulturelle, sociale og arbejdsfællesskaber i København, Aalborg og Aarhus. Den Gode By er kulminationen på dette arbejde, der forener videndeling, iværksætteri og projektudvikling.

Kontakt os

Midlertidig adresse:

Karen Blixens Boulevard 21, 8220 Brabrand

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Google+ Icon
  • Black Instagram Icon